OM OSS

We Love Padel ble grunnlagt med en drøm om å hjelpe padelspilleren å velge rett racket i sitt første kjøp samt å kun tilby de absolutt beste padelproduktene på markedet, testet og sikkerstilt av den svenske og norske eliten. Ambisjonen kombineres med en smidig e-handel der tydlige racketguider, ekte kundevurderinger og eksperttips fra proffene publiseres løpende.

racket-advisor

NETTBUTIKK

Å handle padelprodukter på nettet skal være enkelt. Derfor har vi anstrengt oss ekstra mye for å tilby en tydelig hjemside med informative racket- og produktguider, søkefunksjoner og vår egen utviklede racket-advisor.

Vi er opptatt av at du som padelspiller enkelt skal finne det du trenger av padelutstyr og klær av best mulig kvalitet og service. Derfor har vi prisgaranti på alle varer i vår nettbutikk. Det betyr at hvis du finner varen billigere et annet sted så matcher vi alltid prisen, i tillegg at vi sender deg en hyggelig overraskelse i din pakke.

Vår nettbutikk var tidligere en den av det svenske varemerket "Rocket Padel". Som følge av et internasjonalt oppkjøp av brandet så har WLP tatt over nettbutikken, og selvsagt leverer vi fortsatt samme kvalitet, service & community. 

TURNERINGER

WLP leverer padelturneringer i verdensklasse, for spillere på alle nivåer.

Med vår bakgrunn fra service, event & logistikk har vi oppskriften til å levere turneringer av høyeste klasse, med flotte premier fra velkjente sponsorer, velfylte goodiebags til alle spillere og ikke minst en utrolig stemning under eventene.

Vi reiser rundt i hele landet hver måned til forskjellige haller. Vi har klasser for alle spillere. Barn, nybegynnere, damer & herrer. Noen enkelte turneringer har vi også Elite spillere med som fighter om premiepenger.

Du finner alle våre fremtidige turneringer og link for påmelding her;

_X042046

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Nøl ikke med å gi oss en shout!

/WLP

Kontakt oss | Handle racket