wlp banner!!

WE LOVE PADEL PRISMATCH & SHOPPING

WLP ble grunnlagt med en klar ambisjon om å tilby de aller beste padelproduktene på markedet til riktige priser og smidig distribusjon. Med tydelige racketguider og eksperttips fra våre dyktige spillere, hjelper vi deg å bli en bedre spiller.

Les mer om våre shoppingvilkår her.

PADELBUTIKK

Hos We Love Padel finner du et godt utvalg av padelutstyr med mulighet for enhver spiller og kunne kjenne og ta på rackets og sko før man kjøper. I våres showroom på Økernveien 147 i Oslo kan du handle i fysisk butikk ved å besøke oss i våre åpningstider eller avtalt tidspunkt for pick-up. 

PRISGARANTI

WLP har som målsetning å alltid matche den beste prisen på det norske markedet. Prisgarantien gjelder i fysisk butikk samt online ved kjøpstilfellet. Prisen vi matcher skal gjelde en identisk vare (samme merke, modell, størrelse og farge).

For å benytte deg av prisgarantien gjelder følgende:

  1. Når du bestiller angir du konkurrentens URL & en screenshot på produktet du ønsker å få prismatch et.
  2. Send en e-post til nettbutikk@wlp.no med innholdet å forvent svar innen 24 timer. Merk mailet med "prisgaranti".

Stemmer informasjonen vedrørende din vare kommer vi til å matche prisen. Om du befinner deg i vår butikk, må du vise underlag for prisen du har funnet til personalet. Prisgarantien gjelder under forutsetning at hjemmesiden/butikken med den lavere prisen er en norsk butikk, har varen på lager for omgående leveranse samt at du påberoper produktet ved kjøpstilfellet.

Konkurrenters tilbud som kampanjer, black friday, rabattkoder, gavekort, konkurssalg, kombinasjonstilbud, gave, ”Kjøp en - få en”-tilbud er ikke berettiget vår prisgaranti. Prisgarantien gjelder ikke fraktsummer eller tilkommende avgifter av noe slag.

Nå håper vi du er klar for å utforske våre kule nettbutikk, enten det er limited edition eller på salg! Trykk her for å se hele nettbutikken og kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å finne det perfekte utstyret!

Takk for du velger å handle hos oss, We Love Padel.