ny banner-2

WLP x PRISGARANTI

Om oss:

Velkommen til We Love Padel (WLP) - ditt go-to brand for det beste padelutstyret på markedet!

Vi er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av padelracket, padelsko, klær og tilbehør fra noen av markedets aller beste varemerker. Vi er en gjeng eksperter innenfor padel bak brandet, som startet nettbutikken mitt i pandemien. Da under navnet Rocket Padel. I 2022 ble Rocket Padel solgt til UK for nye eventyr, hvilket gjorde det mulig for WLP å drive butikken videre sammen med våre andre konsepter.

WLP er nemlig ikke bare en nettbutikk. Vi er også en stolt arrangør av landets beste padelturneringer for amatører på alle nivåer. Fra Mai 2023 begynner vi også å arrangere prisverdige padelreiser til Spania. Vi er lidenskapelige padelentusiaster som er opptatt av å gi deg den beste opplevelsen og det beste utstyret, uansett om du er en erfaren spiller eller nybegynner.

Nå, med vår nylige lansering av vår prisgaranti er vi også stolte av å tilby de beste prisene på markedet. Vi ønsker å gjøre det enda enklere for deg å handle hos oss, og derfor har vi bestemt oss for å matche prisene til våre konkurrenter. Vi forstår hvor vanskelig og konkurransedyktig padelmarkedet kan være, og derfor vil vi gi deg ekstra trygghet når du handler hos oss.

Så, hva innebærer vår prisgaranti?

Hvis du finner samme vare billigere et annet sted, kan du kontakte oss på nettbutikk@wlp.no med emnet "prismatch" og legge ved et skjermbilde av prisen du fant. Vi vil da matche prisen ved å gi deg den beste prisen på markedet i tillegg til en hyggelig overraskelse i pakken din. Husk at dette kun gjelder for norske nettbutikker.

Ved å tilby prisgaranti ønsker vi å gi deg en unik opplevelse når du handler hos oss. Vi ønsker å være mer enn bare en nettbutikk - vi ønsker å være din partner når du utforsker padelverdenen. Fra våre konkurransedyktige priser til våre organiserte turneringer og padelreiser, vil WLP alltid være der for å gi deg det beste av det beste.

Well, håper vi du er klar for å utforske våre kule nettbutikk, enten det er limited edition eller på salg! Trykk her for å se hele nettbutikken og kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å finne det perfekte utstyret!

Takk for du velger å handle hos oss kjære padelspiller, VAMOS!