ROCKET PADEL SHOPPING CONCEPT

Rocket Padel ble grunnlagt med en klar ambisjon om å tilby de aller beste padelproduktene på markedet til riktige priser og smidig distribusjon. Med tydelige racketguider og eksperttips fra våre proffesjonelle spillere, hjelper vi deg å bli en bedre spiller.

Les mer om våre shoppingvilkår her.

PRO SHOP

Vi leverer et Pro-Shop konsept til haller over hele Norge. Her med salgsstøtte, godt utvalg og en mulighet for enhver spiller og kunne kjenne og ta på rackets og sko før man kjøper. Klikk her for å se våre Pro-Shops. Kontakt oss her dersom du ønsker Pro-Shop i din hall.

PRISGARANTI

Rocket Padel har som målsetning å alltid matche den beste prisen på det norske markedet. Prisgarantien gjelder i våre fysiske butikker (ikke Pro Shops) samt online ved kjøpstilfellet, og gjelder kun ordinære priser. Prisen vi matcher skal gjelde en identisk vare (samme merke, modell, størrelse og farge).

For å benytte deg av prisgarantien gjelder følgende:

  1. Legg produktet i handlevognen
  2. Når du bestiller angir du konkurrentens URL i orderkommentaren, samt pris
  3. Deretter legger du din bestilling

Stemmer informasjonen vedrørende din vare kommer vi til å matche prisen. Om du befinner deg i en av våre butikker, må du vise underlag for prisen du har funnet i kassen. Observer at du ikke behøver meddele oss via telefon eller epost om du har fulgt de tre stegene ovenfor. Prisgarantien gjelder under forutsetning at hjemmesiden/butikken med den lavere prisen er en norsk butikk, har varen på lager for omgående leveranse samt at du påberoper produktet ved kjøpstilfellet.

Konkurrenters tilbud som kampanjer, black friday, rabattkoder, gavekort, konkurssalg, kombinasjonstilbud, gave, ”Kjøp en - få en”-tilbud er ikke berettiget vår prisgaranti. Prisgarantien gjelder ikke fraktsummer eller tilkommende avgifter av noe slag.