WE LOVE PADEL SHOPPING CONCEPT

WLP ble grunnlagt med en klar ambisjon om å tilby de aller beste padelproduktene på markedet til riktige priser og smidig distribusjon. Med tydelige racketguider og eksperttips fra våre proffesjonelle spillere, hjelper vi deg å bli en bedre spiller.

Les mer om våre shoppingvilkår her.

PRISGARANTI

WLP har som målsetning å alltid matche den beste prisen på det norske markedet. WLP Pirsmatch gjelder i vår fysiske butikk samt online ved kjøpstilfellet, og gjelder kun ordinære priser. Prisen vi matcher skal gjelde en identisk vare (samme merke, modell, størrelse og farge).

For å benytte deg av prisgarantien gjelder følgende:

  1. Send en screenshot av produktet du funnet til en lavere pris hos en av våre konkurrenter.
  2. Send bildet og konkurrentens URL til produktet i i en e-post til nettbutikk@wlp.no

Stemmer informasjonen vedrørende din vare kommer vi til å matche prisen. Om du befinner deg i en av våre butikker, må du vise underlag for prisen du har funnet i kassen. Observer at du ikke behøver meddele oss via telefon eller epost om du har fulgt de tre stegene ovenfor. Prisgarantien gjelder under forutsetning at hjemmesiden/butikken med den lavere prisen er en norsk butikk, har varen på lager for omgående leveranse samt at du påberoper produktet ved kjøpstilfellet.

Konkurrenters tilbud som kampanjer, black friday, rabattkoder, gavekort, konkurssalg, kombinasjonstilbud, gave, ”Kjøp en - få en”-tilbud er ikke berettiget vår prisgaranti. Prisgarantien gjelder ikke fraktsummer eller tilkommende avgifter av noe slag.