FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hva gjør jeg om produktet ikke lever opp til forventningene? 

Vi selger kun produkter fra offisielle distributører og agenter i Norge hvilket innebærer at alle produkter omfattes av leverandørens garantier. Som kunde har du undersøkelsesplikt. Les mer om undersøkelsesplikt her.

Hva gjelder når et produkt blir ødelagt? 

Det avhenger givetvis av hvordan det blir ødelagt og hvem som har forårsaket det. Om du ser at det oppstår en skade bør du være føre var og sende inn ditt ærende til hello@rocketpadel.com

Hva gjelder ved racketskader?

Skader som forårsakes ved slag på annat enn padelball omfattes aldri av leverandørens garanti og kan ikke reklameres. Uansett om slaget var med vilje eller ikke. Vær derfor ekstra forsiktig ved slag nære vegger/glass/gulv/nettstolpe ol. Anvend alltid rammebeskyttelse og unngå å slå med handflaten på racketen, samt slå opp baller fra bakken. Les våre tips for behandling av racketen. 

Hvordan ser man om skaden er av slag mot vegg og ikke ball? 

Hvert tilfelle er unikt og i blant kan det være vanskelig å avgjøre. Mottagne bilder eller det skadade produktet sendes til leverandøren som avgjør om produktet kan reklameres eller ikke.

I de fleste fall kan man avgjøre i mønsteret på en sprekk eller man kan se hvor skaden oppsto. Om en sprekk kommer fra rammen og går innover er det oftest til grunn at racketen har blitt slått med kanten på noe hardt som glasset, betongen eller nettstolpen.

Hvordan tar jeg best vare på min racket? 

Vi har en guide med bra tips her. Følger du disse tipsene, er risikoen for skader minimal.

Hvor ofte må jeg bytte racket?

Det er opp til hver og en selvfølgelig. Jo oftere du speller og på jo høyere nivå du spiller, desto større behov kommer du til å ha for å bytte racket nå og da. Det er ganske vanlig at noen som spiller 2-3 dagar per uke bytter racket en gang i året. Det er også ganske vanlig at man bytter til en ny racket men samma modell, det avhenger av materialet i kjernen da dette i visse tilfeller kan miste sin spenst over tid.

Hvilken padelracket skal jeg velge?

Det er bare du som sitter på svaret, men dette evige spørsmålet får du hjelp til i vår racketguide eller gjennom å teste vår Racket Advisor. Du kan også eventuelt høre med din coach.

Hvor lenge holder en racket?

Det kan holde så lenge som helst om man tar godt vare på den. Derimot kan i blant materialet i kjernen begynne å tørke ut og miste sin spenst med tiden. Unngå å kjøpe nya rackets av altfor gamle modeller for å minske risikoen for dette.

Hvordan unngår jeg tennisalbue/padelalbue eller andre problemer som vondt i skulder og håndledd?

Dette er et helt kapittel i seg selv. Les våre tips her.

Har du et spørsmål du ikke finner svar på er du varmt velkommen til å kontakte vår kundesupport på hello@rocketpadel.com.
Synes du at det finnes vanlige spørsmål som burde presenteres her, får du gjerne gjøre oss oppmerksom på dette.