Om We Love Travel

Hos We Love Padel er vi stolte av å tilby rimelige og unike padelreiser til Spania. Bli med oss og opplev padel på en helt ny måte! Vi arrangerer reiser til Mil Palmeras, en vakker by ca. 40 minutter fra Alicante flyplass. Du vil bo på et hotell noen få minutters gange fra Sirocco Club de Padel, en flott klubb med topp kvalitet baner og flinke spanske trenere.

Turene passer for alle nivåer, og du kan enten reise alene eller sammen med venner. Vi ordner enten enkeltrom (mot et tillegg) eller delt dobbeltrom, og alle måltider er inkludert i pakken. Alle måltider spiser vi på Sirocco, og wow! Maten er virkelig helt magisk!*

*Fredagskveld er det ikke middag inkludert, da reiser vi in til byen og spiser sammen og gjør noen sosial aktivitet.

Trening

Du vil ha en trening i gruppe hver morgen og spille en padelkamp hver dag, enten mot lokale spillere eller mot andre i gruppen. Vi spiller en Americano på ankomstdagen og en kamper mot lokale spillere siste kvelden. I tillegg får du spille padel sammen med resten av gruppa før/etter gruppe treningen, så du får øvd deg på de nye teknikkene du lært.

Denne gangen er det også inkludert 2-1 trening en av dagene, der du sammen med en annen fra gruppa får en egen time med en av coachene.

Sist var det mange som ønsket og booke egentrening, så muligheten for dette kommer vi legge ut noen uker i forveien. Disse treningene koster 50€.

Reise/Transport/Pris

Fly må hvert enkelt bestille selv, men vi tar hånd om transport til og fra flyplassen. Det kan være litt tidlig å bestille fly allerede nå. Vi har reist mange turer til Spania og har erfart at det pleier å være billigst ca 12 uker i forkant.

Turen starter 18:00 Onsdag og avsluttes Søndag 1/10. Noen i gruppa reiser ned noen dager før, og noen etter. WLP ordner med transport t/f flyplassen nevnte dager, hvis ikke det er mange som reiser med samme fly en annen dato. 

Prisen for reisen med 4-netters overnatting koster mellom 7000-7500 per person litt avhengig av eurokursen. Første forhåndsbestillingen av turen er på 2500 NOK, og neste betaling på 4000-5000 NOK må betales innen 31.08.23.

Overnatting

Palmera Beach Apartments som ligger gangavstand fra Sirocco er hotellet som er inkludert i pakken. Dette er et veldig spartansk spansk hotell med mye lavere standard en det vi er vant til her hjemme i Norge. Men, det er rent, rett ved stranda og gangavstand til Sirocco. Ønsker man å bo med litt høyere standard så kommer det være mulig, og vi forhandler nå pris med et annet alternativ i området. Dette kommer være mot et pristillegg og informasjon kommer senere.

Ønsker du å ta litt lenger ferie å reise ned før eller bli litt lenger? Da hjelper vi deg å booke noen ekstra netter på hotellet eller et annet boende rett i nærheten. 

Følg oss på Facebook & Instagram @welove_padelnorway for mer informasjon om våre padelreiser, turneringer og utvalg av padelutstyr i nettbutikken!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Påmelding & Datoer:

September 2023 -FULLBOOKET
11. - 15 Oktober 2023 - Meld deg på her!

Avbestilling:

Avbestilling senere en 60 dager før avreise refunderes ikke.

Vamos a la SPANIA baby! ☀️🎾🌴🇪🇸