Om We Love Travel

Etter flere vellykkede turer er det endelig mulig å bli med oss til Spania for enda en ny tur!

Hos We Love Padel er vi stolte av å tilby rimelige og unike padelreiser til Spania. Bli med oss og opplev padel på en helt ny måte! Vi arrangerer reiser til Mil Palmeras, en vakker by ca. 40 minutter fra Alicante flyplass. Du vil bo på et hotell noen få minutters gange fra Sirocco Club de Padel, en flott klubb med topp kvalitet baner og flinke spanske trenere.

Turene passer for alle nivåer, og du kan enten reise alene eller sammen med venner. Vi ordner enten enkeltrom (mot et tillegg) eller delt dobbeltrom, og alle måltider er inkludert i pakken. Alle måltider spiser vi på Sirocco, og wow! Maten er virkelig helt magisk!*

*Fredagskveld er det ikke middag inkludert, da reiser vi in til byen og spiser sammen og gjør noen sosial aktivitet.

Trening

Du vil ha en trening i gruppe hver morgen og spille en padelkamp hver dag, enten mot lokale spillere eller mot andre i gruppen. Vi spiller en Americano på ankomstdagen og en kamper mot lokale spillere siste kvelden. I tillegg får du spille padel sammen med resten av gruppa før/etter gruppe treningen, så du får øvd deg på de nye teknikkene du lært.

Denne gangen er det også inkludert 2-1 trening en av dagene, der du sammen med en annen fra gruppa får en egen time med en av coachene.

Sist var det mange som ønsket og booke egentrening, så muligheten for dette kommer vi legge ut noen uker i forveien. Disse treningene koster 50€.

Reise/Transport/Priser

Fly må hvert enkelt bestille selv, men vi tar hånd om transport til og fra flyplassen. Det kan være litt tidlig å bestille fly allerede nå. Vi har reist mange turer til Spania og har erfart at det pleier å være billigst ca 12 uker i forkant.

Total kost i 2023 ble 2500+4500 og 50 euro på plass. Målet er at det ikke skal koste noe mer i 2024.

Turen starter 18:00 Onsdag 22/5 og avsluttes Søndag 26/5. Noen i gruppa reiser ned noen dager før, og noen etter.
Prisen totalt for turen kommer koste mellom 750-800 euro, avhengig kursen. Første forhåndsbestillingen av turen er på 2500 NOK, og siste innbetaling på 4500-5500 må betales innen 31.04.24, siste 50euro betales kontakt nede på plass.

NB! Vi endrer til 500NOK for første forhåndsbetaling i Desember-Januar for nye reisende! 

Overnatting

Palmera Beach Apartments som ligger gangavstand fra Sirocco er hotellet som er inkludert i pakken. Dette er et veldig spartansk spansk hotell med mye lavere standard en det vi er vant til her hjemme i Norge. Men, det er rent, rett ved stranda og gangavstand til Sirocco. Ønsker man å bo med litt høyere standard så kan man kontakte oss for å få ulike alternativer, men da mot et pristillegg og ikke gangavstand fra . Dette kommer være mot et pristillegg og informasjon kommer senere.

Ønsker du å ta litt lenger ferie å reise ned før eller bli litt lenger? Da hjelper vi deg å booke noen ekstra netter på hotellet eller et annet boende rett i nærheten.

Følg oss på Facebook & Instagram @welove_padelnorway for mer informasjon om våre padelreiser, turneringer og utvalg av padelutstyr i nettbutikken!

Inkludert: 
- 4 netter overnatting i delt leilighet (separat soverom)
- Alle måltider, frokostbuffet, lunsj & middag (unntatt middag Fredagskveld)
-Gruppetrening hver morgen med flinke spanske coacher
-Tre kamper på kveldstid i form av Americano, vinnerbane og kamper Lørdag.
-1 time med 2-1 trening med coach
-Mulighet for ekstra kamper kveldstid 21:00.
-Vi booker også 6h ekstra om dagen med spill der man kan spille mot andre i gruppa.
Totalt ca 16h padel fordelt over 4,5 dager.
-Transfer t/f Alicante Flyplass 22/5 & 26/5.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Påmelding & Datoer:

Påmelding & betaling gjøres i Matchi
22. - 26 Mai 2024 - Meld deg på her!

Neste tur: 2. - 6 Oktober 2024

Avbestilling:

Avbestilling senere en 60 dager før avreise refunderes ikke.

Vamos a la SPANIA baby! ☀️🎾🌴🇪🇸