JULEGAVER TIL EN SOM ELSKER PADEL

Julaften nærmer seg og årets julegave er både hard! Den finnes i mange former og med mange ulike kvaliteter - Vi har samlet sesongens heteste utgaver og laget de perfekte sammensetningene! Så er du klar for å gi årets feteste julegave?

Padelrack julegave

HAPPINESS COMES IN THE SHAPE OF A RACKET

Mange ønsker seg en padelracket til jul, men hvilken ønsker de seg? Hva trenger de? Hvilken vil de virkelig ha glede av, og hvordan skal du velge rett? Vi har samlet det fresheste padelutstyret til damer, herrer og juniorer og fordelt i forhold til hvor lenge de har spilt - så vet du at den padelracketen du velger virkelig kommer til nytte! Hvis du er usikker kan du alltids lese vår racket-guide! Er det for vanskelig å velge er det alltids mulig å velge et WLP gavekort - da kan den heldige selv handle det han eller hun ønsker seg, og du er sikret å kjøpe en gave som virkelig verdsettes!

FOR HUN SOM AKKURAT HAR BEGYNT

Racketer for damer er ofte litt lettere, men ellers veldig like herremodellene. Derfor er de fleste rackets unisex. Dereimot kan det være kult å se på rackets som ikke er alt for tunge om du skal kjøpe racket til kone, samboer, kjæreste, mor eller datter. Hos WLP velger vi jo kun det kuleste modellene, som både holder god kvalitet og design. Her er noen utvalgte racketer du må kjøpe til henne!

FOR HUN SOM SPILLER MYE

Om hun du skal kjøpe racket til har spilt en del har hun garantert noen preferanser. Forskjellen på racektene for de som har spilt mer er gjerne at de er litt vanskeligere å håndtere enn nybegynner-racketene, men til gjengjeld gir mer når spilleren lærer og mestre den!

FOR HAN SOM SPILLER MYE

Julegave til padelspillere? Her finner du en julegave til den ivrige padelherren som har spilt mye og ser etter en racket han kan fortsette å utvikle seg med. Les produktbeskrivelsene for å bli enda bedre kjent med kvalitetene til racketen. Fortsatt usikker? Send oss en melding så hjelper vi deg!

FOR HAN SOM AKKURAT HAR KOMMET I GANG

Her har vi noen forslag til gaverackets du kan gi til han som ikke har spilt så lenge, men som ønsker seg en racket han kan ha glede av i lang tid!

OVERRASK JUNIOR MED EN PADELRACKET!

WLP SNACKPACK TIL JULEGAVE!

Hvis din kjære allerede har en padelracket så er det ikke dumt å gi litt padel snacks i julegave. Mange padeltilbehør som overgrip, baller eller skoposer er forbruksvarer å settes alltid stor pris på av en padelspiller.

Her er noen utvalgte favoritter vi lover kommer til å bli suksess!

GAVEKORT ER ALDRI KJEDELIG!

Er du tom for idéer, men ønsker å gi noe som settes pris på? Gi bort et gavekort og la mottakeren velge blant sine favoritter!
Vedkommede kan velge å bruke gavekortet i nettbutikken, til WLP turneringer eller til padelreiser til Spania. Dette er definitivt en gave hen vil ELSKE!

Bestill enkelt i nettbutikken og få en unik kode og gavekort tilsendt på e-post. Ønsker du at gavekortet skal sendes direkte til mottakerens e-post, gi oss beskjed.